/Palvelut
Palvelut 2017-09-18T12:25:20+00:00

Sisustussuunnittelu

Jos kotisi kaipaa pientä piristystä tai laajempaa uudistusta, meiltä saat asiantuntijan ideoita kotisi ilmeen suunnitteluun ja toteutukseen.

Verhoilupalvelu

Ammattitaitoiset verhoilijamme ja ompelijamme verhoilevat vanhan perintötuolisi tai käytössä kuluneen sohvasi uudenveroiseen kuntoon, kalusteen historiaa ja tyyliä kunnioittaen. Käytämme parhaiden koti- ja ulkomaisen kangastehtaiden verhoilumateriaaleja. Hallitsemme myös perinteisten materiaalien käytön ja vanhojen kierrejousitusten uudistuksen. Tule käymään tai lähetä tarjouspyyntö kuvan kera, niin otamme yhteyttä.

Kuljetuspalvelu

Tarvittaessa kuljetamme tilaamasi kalusteet luotettavasti perille. Arkisin automme ovat tien päällä päivittäin. Ammattitaitoinen henkilöstömme ja oma kuljetuskalustomme takaavat joustavan ja edullisen toimituksen myös Pirkanmaan talousalueen ulkopuolelle.

Kokoamispalvelu

Halutessasi kokoamme ostamasi huonekalut käyttökuntoon ja viemme pakkausmateriaalit kierrätykseen. Kysy lisää myymälästämme.

Rahoitus

Meillä voit maksaa ostoksesi kaikilla yleisimmillä maksuvälineillä, myös American Express- ja Diners Club-kortilla. Kysy meiltä myös rahoitusta. Aktiiviraha MasterCard tarjoaa mahdollisuutta maksaa kalustehankintasi osissa jopa korottomasti. Tutustu linkistä rahoitusvaihtoehtoihin ja tule täyttämään hakemus myymäläämme.

www.aktiiviraha.fi