Boom sohvapöytä

Toimitusaika 5-6 viikkoa.

295,00 

Boom-sarja on syntynyt asiakkaiden toiveiden pohjalta. Puulonin kymmenien vuosien kokemus niin massiivipuuhuonekalujen valmistuksesta kuin tuotesuunnittelusta näkyvät tuotteiden laadukkaissa ja kestävissä ratkaisuissa. Huonekalujen rungot ovat valmistettu upeasta ja kestävästä massiivisaarnesta.

tuotetunnus (SKU) 3-19-TASOKAS Osasto:

Kuvaus

BOOM-sarjan sohvapöydät valmistamme lähes 40 vuoden kokemuksella käsityönä Kuhmoisissa, Päijänteen rannalla. Sohvapöydissä käytämme vain aitoja ja laadukkaita materiaaleja. Todistuksena kotimaisesta osaamista tuote on saanut Avainlippu ja Design From Finland -merkit.

Huonekalut ovat syntyneet asiakkaiden toiveiden pohjalta. Puulonin kymmenien vuosien kokemus niin massiivipuuhuonekalujen valmistuksesta kuin tuotesuunnittelusta näkyvät tuotteiden laadukkaissa ja kestävissä ratkaisuissa. Huonekalujen rungot ovat valmistettu upeasta ja kestävästä massiivisaarnesta.

Sohvapöytien materiaalit: Runko massiivisaarni ja kansi ja mahdolliset välikannet ovat vahvaa saarniviilutettua mdf-levyä.

Sohvapöytien pintakäsittely: mahdollinen petsisävy + puolikiiltävä (25) katalyyttilakka. Saarnen upea syykuvio jää näkyviin pintakäsittelyssä.

Huonekalut ovat suunniteltu ja valmistettu Suomessa.

Valmistaja Puulon Oy, Kuhmoinen

Made In Finland.

Lisätiedot

Väri

LV, Pyökkipetsi, Tammipetsi, Pähkinäpetsi, Tummawengepetsi, mustapetsi, valkopetsi

Koko

Ø100-korkeus50, Ø100-korkeus45, Ø85-korkeus50, Ø85-korkeus45, Ø58-korkeus63, Ø58-korkeus50, Ø58-korkeus45, Ø50-korkeus63, Ø50-korkeus50, Ø50-korkeus45, Ø40-korkeus50, Ø40-korkeus45

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Boom sohvapöytä”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *